Slumpad post: Sallad
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Testat ruffie

| 2013-07-23, 23:06

Igår var det dax för cross igen (hade längtat) men så insåg jag att vår coach Elin är iväg på semester den här veckan (instagram – eller om det är fejan – är bra där) så jag frågade i vår grupp och det visade sig vara cirkelträning istället. Buhu! Då tipsade coach Matilda om att hon har Ruffie på tisdagar så jag valde att testa det istället. Fick med mig två crosskompisar oxå.

Under sommaren körs passen ute vilket är alldeles underbart. Det var jobbigt. Det var roligt. Jag lär köra igen. (även om crossen är kvar på första plats).

Det var mycket närkontakt och Sara som jag körde med är bara aningens mindre än jag så det var mycket tajt och kämpigt. Det märks att det hämtat inspiration från brottning och boxning!En kommentar to “Testat ruffie”

  1. […] tisdags när jag hade tränat var jag lite småstressad för att jag ville hem och fixa pizza med familjen men först skulle […]

Kommentera