Slumpad post: Vad är skillnaden?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Byte av nummer

| 2013-08-08, 21:22

I maj fattade jag beslut om att bara ha en telefon i fortsättningen (mobil då). Har tidigare haft en jobbtelefon och en privat. Nu la jag ner jobbtelefonen och det numret. Mitt privata nummer skulle jag lägga över till Riada.

10 juni (första arbetsdagen) tog vi oss till Telenors butik på Östermalm. Det var inte bara vi där utan det tog ett tag… Till slut fick vi hjälp och fyllde i papper och fixade. Riada fick ett nytt nummer och inom en vecka skulle bytet ske.

Tiden gick, jag märkte inte något utan det fortsatte vara mitt privata abonnemang som gällde. Det blev semester och jag orkade inte bry mig.

Idag tog jag mig i kragen och ringde Telenor på väg tillbaka från en kund. Kötid: 13 minuter och precis när jag kom fram kom pendeltåget jag skulle med och det blev lite svårt men det gick. Han kunde dock inte göra något utan rekommenderade att jag skulle gå till butiken igen. Pust. Så jag gick dit.

De hade troligen slarvat bort lappen med våra påskrifter så det var bara att skriva en ny (av en slump kom min chef Tommy dit för att fixa en telefon till en kollega). Så nu ska det ta 2-3 arbetsdagar så ska det vara klart. Vi får väl se 🙂Kommentera