Slumpad post: Retrosaker jag minns - eller?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nässlor igen

| 2013-08-15, 22:09

Senaste veckorna (kanske en månad eller så) har jag fått nässlor igen. Nässelutslag, eller urtikaria som det även heter.

Otroligt irriterande eftersom det tar energi. Både att det kliar men oxå att det gör saker med mitt system. Jag blir lite tröttare, lite apatisk typ. Som jag blir när jag äter antihistamin (vilket jag inte längre gör – står hellre ut med klådan).

Av det jag misstänkt tidigare så finns det flera saker som stämmer in senaste tiden.

  1. Müsli har jag ätit ett par gånger
  2. Clementin har jag ätit ett par stycken
  3. Choklad har jag ätit lite då och då (har jag iofs ätit även när nässlorna varit borta…)
  4. Jos har jag börjat dricka på morgonen

Så av detta drar jag slutsatsen att jag inte ska dricka jos, inte äta müsli eller clementin. Har även funderat på om det kan vara kolsyra som påverkar…

Det svåra i detta är att jag misstänker att effekten sitter kvar i kroppen ganska länge och att jag under den tiden är extra känslig för ämnen som jag i vanliga fall inte reagerar på.En kommentar to “Nässlor igen”

  1. […] vara då jag får mina nässlor (de år de faktiskt har försvunnit). Förra hösten gjorde jag en sammanställning och jag kan ju när jag läser den inse att jag verkar falla i samma mönster varje […]

Kommentera