Slumpad post: Under kontroll
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bra morgon

| 2013-08-30, 19:19

I vintras gjorde vi om så att jag bara lämnade en dag per vecka för jag pallade inte att lämna. Nu har det av någon anledning blivit många lämningar för mig så här i början och döm om min förvåning när det har gått hur bra som helst.

Obeskrivlig känsla faktiskt. Som idag.

Väckte barnen halv 7. De vaknade efter en stund och jag bar ner en i taget. De åt frukost tillsammans med mig och sen ville de gå upp och leka. Klockan var bara 07:10 så det var ok. Sa att jag bara skulle plocka bort frukosten och sen komma upp och hjälpa dem med kläder.

När jag kom upp hade båda klätt av sig (vääääääääldigt ovanligt med Simon) och valt kläder. Joel fixade tandborstarna när jag hjälpte Simon på med kläder. Simon ville sen borsta själv.

Sen byggde vi lego i en kvart.

De fick på sig ytterkläder och vi gick till dagis. Simon började direkt leka och vinkade lätt hej då. Vidare till skolan där det var samma visa. Vips kunde jag gå till t-banan och hann med det planerade tåget och då hann i tid till min kund i Danderyd.

Jag hoppas det är att de ska till olika ställen som faktiskt spelar större roll än vi trott.Kommentera