Slumpad post: Skaffa fiber, det är bättre
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Schulman, Ninni: Svara om du hör mig

| 2013-10-09, 8:30

svara-om-du-hor-migOj vad snabbt det gick att läsa den här. Så kul att få återse huvudpersonerna igen, men mitt dilemma kvarstår – jag hinner glömma så mycket om grundhistorien.

Nåja, här kastas man snabbt in och det blir svårt att inte fortsätta läsa. En begränsad mängd personer som kan ha utfört dådet och man funderar och funderar på vem det kan vara. Luras man att tro att det är en viss person, eller vad ska man tro?

Språket flyter på bra, man bara läser och läser. Mer än tidigare tycker jag man känner att man är där, lever i boken på något sätt. Eller så var det för att jag läste den under en kort period (svårsläppt).

Jag räknade inte ut vem det var förrän ledtrådarna lades ut på silverfat, men tror inte att jag kunde ha kommit på det tidigare.

Jag vill definitivt läsa mer av Ninni, och om dessa personer för jag vill veta vad som händer i deras liv. Livet i en småstad skildras bra av Ninni. Perspektivet på hur det är i en storstad.Kommentera