Slumpad post: Tätis 2.0 tio år senare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Inte skärmfritt

| 2013-11-01, 14:07

Det är fredag. Jag har för första gången i mitt arbetsliv en halv arbetsdag och har hämtat tidigt.

Simon satt och ritade när jag kom till förskolan strax efter 12 och jag satt en stund innan vi gick vidare till skolan.

Väl på skolan var det Halloweendisco. De lyssnad/tittade på youtube-musik och dansade och skuttade. Och så åt de spökbajs och drack läskiga saker (drakulablod, elefantsnor och häxspott). Satt kvar med Simon i knät (han vägrade lämna mig) och pratade med både barn och personal.

Nu har vi kommit hem och sitter i soffan med varsin skärm. Trots att det är fredag och egentligen skärmfritt. Efter att ha inköpsstopp i oktober så hade jag nu ett par spel som jag slog till på, varav ett, Mosaika som är ett sånt där “letarspel” som barnen älskar.

Så nu sitter vi här, jag med laptop och barnen med varsin padda. De letar och hjälps åt. Själv ska jag fixa till önskelistor till tomten tänkte jag.Kommentera