English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

På bio

| 2013-11-02, 17:01

2013-11-02 12.41.55Eftersom jag hade halvdag i fredags så föreslog jag bio för barnen. Turbo eller Flygplan. Joel ville inte gå på bio dock så istället var vi hemma och så stack jag och Simon på bio idag.

Simon valde Turbo, och tiden som passade var en 3D-version så vi fick testa det för första gången. Gick finfint.

Simon satt i mitt knä hela filmen utan att klaga en enda gång och man kände hur han spände sig när det var lite spännande ibland. Gick bra med glasögonen för både honom och mig och det var rätt coolt med 3D. Blir helt klart bio fler gånger.

Sen shoppade vi lite i Sickla (köpstoppet är ju över).

Hade jag tänkt lite så hade jag kört över Älta hem då 73:an passerar Skogskyrkogården och det idag är en och annan som åker dit, men vi kom hem till slut ändå.Kommentera