Slumpad post: Kycklingar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Klok kille

| 2013-11-30, 22:40

Det märks att Joel börjar bli stor. Idag hade jag tänkt få massa pyntning klart men när läggningen började hade vi saker i hela sängen och jag bröt ihop lite. Suckade att det var så mycket som skulle fixas.

Barnen hjälpte till att röja så i ett huj var sängen röjd och Joel frågar vad det är jag ska göra när de somnat. Berättar att det tex är en adventskalender som ska fixas så att den finns för dem imorgon.

Joel tittar på mig.

– Mamma, det kan du göra imorgon ju, säger han.
– Men vill ni inte ha paket imorgon? undrar jag.
– Vi kan väl både fixa och öppna imorgon tänker jag, svarar Joel.

Kloka gubben. Med både röjningen och de kloka orden så fick jag lite ork och läste Bameses julalbum från 2011 för dem. Sen gick jag ner och gjorde klart kalendern 🙂Kommentera