Slumpad post: Skolinspektionen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Slut med nappar

| 2013-11-30, 22:33

I söndags hos mamma letade vi efter Joels napp och jag föreslog lite på skoj att han kanske skulle passa på att sluta med napp, och välja något ur legokatalogen (som de dregglar i). Han nappade direkt!

På måndag morgon letade vi på nätet efter bygget han önskade sig från den utgående serien Alien Conquest. Hittade på Bokextra och beställde. Ett par timmar senare fick jag mejl om att paketet var skickat och på tisdagen var det på ICA, men vi hämtade först i torsdags. Joel valde en ganska liten sak så vi la till en större i beställningen utan att Joel såg vilken. Vi berättade dock och när vi kom hem med paketet så fick han öppna och blev ofantligt glad. Sen har han gått och dregglat över de där två.

Idag fick han öppna legobygget han önskat sig (den andra nästa helg).

Måste säga att det gått otroligt enkelt. Det var typ första kvällen som han hade lite svårt att sova. Och då snackar vi en vecka då det varit en del jobbigheter (springmask, exem på öronen, ett stort blåmärke på knät och en biten tunga). Han har hanterat det hela med bravur.

Simon bestämde sig först att haka på men ändrade sig snabbt och beslutade att han slutar när han blir lite äldre. Han gillar sina nappar för mycket.



Kommentera