Slumpad post: Nys
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Boksöders julbasar

| 2013-12-08, 21:13

Boksöders julbasarI torsdags var Simon på Halloweenfest hos en dagiskompis så då frågade jag Joel om han ville hänga med till stan på lite julbasar med böcker. Det ville han. Vi tog bilen in och hittade ganska lätt en parkering och sen gick vi runt i snålblåsten och duggregnet till 5-6 olika förlag för att avsluta med en fika. Joel valde själv klädsel och ignorerade kloka råd från mig så han frös.

Vi hittade massa roliga barnböcker, såg Sven Wolter och fick lite motion. Träffade två sytokar oxå (en jobbar på Alfabeta och var hon som tipsade om evenemanget). Joel samlade på pepparkakor och russin i sina fickor och drack julmust på flera ställen.2 kommentarer to “Boksöders julbasar”

  1. […] den när det var boksöders julbasar. Författaren kommer från Jordanien så boken är nog skriven på arabiska och det roliga är att […]

  2. […] av böckerna vi köpte på julbasaren i december. På Alfabeta testade vi lite olika kapitelböcker […]

Kommentera