Slumpad post: 750 meter
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Zombiedräkt

| 2013-12-08, 22:02

ZombiedräktSimon skulle på Halloweenfest och han skulle absolut vara Zombie. Så vi började fundera. Han ville ha en luva att dra ner och sen när vi letade tyg var han väldigt bestämd med att det skulle vara mörkgrönt. Tiden var inte enorm så jag blev väldigt glad när han gillade det här gröna jerseytyget. När jag föreslog myrtyget blev han mycket nöjd och förklarade att det skulle vara över hela halsen så jag testade att göra lite poloaktig krage.

Simon var mycket nöjd med resultatet.

Mottagare: Simon
Mönster: Ottobre creative workshop 301, stl 116. Luvan enligt mössmönstret jag gjort. 
Material: Grön jersey från Liandlo om jag inte minns fel. Jerseyn med myror kommer från Stoff & Stil tror jag.Kommentera