Slumpad post: Lite blandat
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Haffenden, Vikki & Patmore, Fredrica: Sticka, steg för steg

| 2013-12-29, 22:22

sticka---steg-for-stegÄr barnsligt förtjust i såna här böcker.

Den här är uppbyggd i fyra huvuddelar; Material och redskap, Tekniker, Projekt, Mönsterstickning och sen finns det en ordlista på slutet.

Tror den vänder sig främst till nybörjare, eller någon som nyligen börjat sticka. Åtminstone projekten. De är inriktade på kläder (mössa, vantar, halsduk, tröja, några bebiskläder och en pläd), men jag tror att bokens styrka inte är projekten utan all annan information. Teniker sträcker sig från sida 30 till sidan 171 så det är mycket information man får i den här boken.

Det är tydliga bilder, korta informativa texter och sen något som jag gillar – färgglada bilder. Det inbjuder till lust att sätta igång tycker jag.

Jag blir helt klart sugen på att ta upp stickningen igen.En kommentar to “Haffenden, Vikki & Patmore, Fredrica: Sticka, steg för steg”

  1. […] Den här är uppbyggd i fyra huvuddelar; Material och redskap, Tekniker, Efterarbete, Projekt och sen finns det en ordlista på slutet. Således uppbyggd på ungefär samma sätt som syskonboken om Stickning. […]

Kommentera