Slumpad post: Nackspärr
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

I mörkret

| 2013-12-29, 23:03

Vi har länge pratat om att ta med en grill och pannlampor och gå upp på berget i skogen bakom vårt område. Idag var det dax. Barnen ville som vanligt inte ha så mycket kläder på sig (hädanefter tror/hoppas jag det kommer lyssna på mig bättre).

Vi hade stämt träff med en annan familj utan för förskolan och vi var lite sena men trots panikpackningen så hade jag med det som behövdes.

Vi knallade upp genom skogen och hittade platsen vi tänkt ut. Tände på engångsgrillen med hjälp av lite extra tändvätska. Glöden tog sig sådär – den tog sig egentligen först när vi var redo att gå hem.

När vi kom upp var det ljust men det mörknade snabbt och det blev kyligare. Vi åt lite korv (inte direkt jättegrillad) och grillade marshmallows – i väntan på att korvarna skulle bli varma.

När vi packat ihop allt satte vi på pannlamporna och letade oss hem i mörkret. Jag gillade nog det hela mer än barnen, men helt klart ett äventyr jag skulle göra om. Dock med lite varmare vantar för min egen del och mycket varmare kläder på barnen. Det lät dock som att de inte vill göra om det…

MörkergrillningEn kommentar to “I mörkret”

  1. […] har jag inte röjt något. Jag har däremot gått promenad med granne, grillat med barnen i mörker och handlat. Sen inte så mycket mer tror […]

Kommentera