Slumpad post: M&Ms
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Idag

| 2013-12-30, 23:43

Idag har jag inte heller röjt. Tappar fart har jag känt och är lite allmänt stressad/frustrerad över det.

Men vi vakande, var på lekland, åkte till Farsta och uträttade en del ärenden, kom hem och åt medhavd sushi, tittade på Askungen 3 (ok, sov lite oxå) och sen var dagen (och orken) typ slut. Bloggat om böcker har jag oxå gjort. Och valt ut bilder till fotokalender för 2014 från 2 månader – för igår så jag har fortfarande 2 kvar för idag. Men jag kan göra 4 imorgon…

Vi har en fyraåring som är en fin utmaning för jullovande föräldrar. Djupandning. Oftast är det dock när han är trött, så det gäller att inse det. Dock inte helt enkelt alltid utan han får stå ut med en mamma som blir arg lite då och då. Vi kramas dock lika ofta när vi fått ur oss surning/ilska.Kommentera