Slumpad post: Den där Harry
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

SomaMove hemma

| 2013-12-30, 23:45

Förra vintern läste jag hans bok och tror jag reggat mig någonstans där han är med för någon gång under året fick jag mejl om att han dragit igång träningskurser.se. Köpte en föreläsning om den funktionella kroppen (introduktionspris) och kollade sen inte på den. Förrän nu på jullovet. Rekommenderas!

Har sen fått mejl ibland om att det dyker upp nya kurser och nu med ryggen och allt sånt så kände jag att SomaMove kanske vore något så jag övertygade John om det. En kurs för 199 kr som ger ett nytt pass varje vecka i åtta veckor. Tanken är sen att man kör passet så mycket man kan/hinner under veckan. t

I fredags började vi och har sen kört varje dag. 10 minuter är första passet och består av tre övningar. Vi har träningsvärk och blir nu svettigare än första passet. Galet för det är lugna rörelser med mycket fokus på andningen.

Nåja, vi ska ta oss igenom det här och hoppas hoppas verkligen att det gör susen för den onda kroppen.Kommentera