Slumpad post: Effektiv morgon och sådär sen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Barn och kärlek och sånt

| 2014-02-20, 20:45

Joel har börjat fundera på hur barn blir till och det är otroligt roligt att berätta och se reaktionen. Sen springer han vidare och leker.

– Mamma, när man har gift sig. Är det då man stoppa snoppen i snippan och de där maskarna kryper över? frågade Joel idag.
– Jepp, det är då spermierna simmar över, bekräftade jag.

Ikväll när vi hade läst så frågade jag om de visste varför jag älskade dem. Och när jag berättat lite varför så frågade jag om de trodde jag skulle älska dem mer om de var särskilt duktiga på något, men de var rörande överens om att jag skulle älska dem samma. Jag sa att jag skulle bli glad och tycka det var roligt för dem om de var bra på något för det är roligt att vara bra på något, men älska dem det gör jag oavsett. 

Älskar deras funderingar på hur världen fungerar.Kommentera