Slumpad post: En sväng till havet igen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Glad när jag hämtar

| 2014-02-20, 20:54

Idag var Simon på kalas hos Havanna. Superpappan tog med sju ungar och hade kalaset efter förskolan. Hade gått galant tydligen. De andra gångerna som Simon varit där och lekt så har han alltid gömt sig när jag kommit och sen vägrat följa med hem. Gråtit och varit arg och sådär.

Kändes inte så lockande så imorse frågade jag Simon lite snällt om han kunde tänka sig att inte göra så idag. Han nickade.

Det var med lite bävan i stegen som jag gick dit men jag hann knappt innanför dörren förrän han kom springande och sken som en sol och kastade sig om halsen på mig och jag fick en underbart lång kram.

Värmer fortfarande. Kanske mest för att han lyssnade på min vädjan.Kommentera