Slumpad post: Femtio nyanser av träning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hem själv

| 2014-02-22, 20:55

Igår när jag hade hämtat Joel och vi var på väg till förskolan så frågade Joel om vi skulle hämta Simon (dagen innan hade ju Simon gått på kalas så vi kunde gå direkt hem). När jag sa att vi skulle det blev han besviken och suckade.

– Men du kan ju ta min nyckel och gå hem själv i förväg Joel, föreslog jag.
– Va, får jag? Men jag får ju inte gå över vägen själv, säger Joel aningens förvånad.
– Jag följer med dig till vägen så går jag till Simon sen, svarar jag.

Joel blir mycket nöjd och det är stor kille som knallar iväg mot hemmet när jag går till förskolan. Gick finfint att hämta Joel och vi kom hem 10-15 minuter efter Joel gissar jag. Då hade han tänt lite här och var och letat fram ett pussel som han lagt i vardagsrummet eftersom vi hade skärmfri kväll.

Otroligt härligt att se!En kommentar to “Hem själv”

  1. […] peppade av fredagen då Joel gick hem själv så tog jag och John en kort promenad (typ 10 minuter) utan barnen […]

Kommentera