Slumpad post: Middagsfrids julkasse
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Horribel lämning

| 2014-04-17, 8:31

Idag var det återigen en sån där hemsk lämning. Ingen av 08:orna var där (Simons idoler och kompisar typ), och han var först av 09:orna. Han bad mig kolla vilka som skulle komma och när och redan där vet jag att det kommer bli jobbigt att gå.

Mycket riktigt. Han smyger nära och vill kramas, vill inte släppa kramen och säger gång på gång att han vill vara med mig. Han vill inte vara på dagis.

Slutade idag med att en av pedagogerna fick ta honom och jag fick skynda mig att ta min cykel ut genom grinden samtidigt som han försöker slita sig, nästan klättrar över staketet och sparkar pedagogen som fångar honom. Samtidigt som han ropar efter mig.

Och då ska jag ändå bara jobba halvdag idag och hämtar på uppevilan eftersom jag jobbar halvdag idag.Kommentera