Slumpad post: Blandad kompott
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Något sen present

| 2014-04-18, 18:29

När Joel fyllde år i september fick jag en brilliant idé (tyckte jag då). Jag gav honom nämligen ett presentkort på klättring tillsammans med mig. I förrgår fick jag tummen ur och då har jag fått rejält dåligt samvete ett par gånger när han hittat lappen och frågat när vi ska göra det där…

Men idag var det dags. De har drop-in och det var Joel som fick klättra med en instruktör som säkrade. Han tyckte det var jätteroligt, men även läskigt – särskilt när man skulle ner. Så han klättrade lite lagom högt och klättrade istället många gånger.

Hemma har han nu frågat Simon om inte han oxå vill testa för att det var så kul. Nu hoppas jag vi ska kunna ta en familjekurs för då kan jag och John säkra dem själva i framtiden för jag vill oxå komma igång och klättra. Var typ 15 år sen senast…

(Joel godkände inte att några bilder las ut så det blir endast text)Kommentera