Slumpad post: Varm jacka
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

15 med Paolo

| 2014-05-05, 22:52

Har sen länge Paolos träningsbok, En kvart om dagen. Kollat i den för inspiration men mest blivit rädd/imponerad av övningarna. Så för någon månad sen hittade jag honom på instagram via någon. Blir lite halvt provocerad av honom och hans energi, men får lite pepp ändå. Så för någon vecka sen la han ut länk till sin sajt, 15 med Paolo. Som stegtävling fast med “lite” mer träning.

Tog några minuter så hade jag bestämt mig. Kolla på jobbet, som gärna var med, men tyvärr var kollegorna inte så på. Istället kör vi nu ett gäng privat, med fb-grupp och eget lag – Trainalong.

Det börjar nästa måndag och pågår fem veckor. Idag gjorde jag testövningarna, armhävningar på knä (20 st), plankan (40 sek) och knäböjshopp (21 st). Nivå 3 landade jag på då, av nio. Ska ju villigt erkänna att hade det gällt liv eller död hade jag kunnat få ihop lite mer. Joel var med och gjorde övningarna (Simon hade somnat) och sen hittade han på lite fler så att vi skulle bli riktigt trötta innan vi kunde kvällsfika 🙂Kommentera