Slumpad post: "Klar på mitt sätt"
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

På lekland

| 2014-06-30, 23:24

Soft förmiddag där John och Joel tog en cykeltur och jag och Simon hjälpte farmor med lunchen (Simon dukade helt själv). Efter lunch drog jag och kidsen till Busfabriken så fick John vara hemma och kurera huvudvärk.

Lite av en ny upplevelse för mig då barnen sprang iväg helt själva och inte längre ville att jag skulle hänga med. Efter en timme dök dessutom kusin Daniel upp och då var jag verkligen helt akterseglad såvida det inte gällde något som krävde pengar.

Istället kunde jag sitta i lugn och ro (allt är ju relativt med tanke på att det var fullt med barn…) och fundera över ditt och datt. Spanade på mitt fokus för 2014 och inser att det finns lite att jobba på.

Väl hemma så spelades det lite boll men dock ingen padda (vi upptäckte en spricka i en av dem på förmiddagen).

Dag 8Kommentera