English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på juni

| 2014-07-01, 8:02

Några enstaka sommardagar bjöd juni på men i övrigt var det rätt så kyligt och en hel del regn. Tänk att det dessutom är halvtid nu så det blir en liten större avstämning.

Familj. Vi inledde vår semesterturné med Ed i slutet av juni, det innebär en hel del tid ihop. En del lediga dagar i juni gjorde att vi umgåtts en hel del. Alla trötta och längtande efter sommar så frågan är hur bra kvalitet det varit… Det var dock inte någon uttalad familjens dag men Grönan skulle ju kunna vara en sån tex och då når vi upp till målet att ha en per månad. Vi skulle ju även ha skärmfri kväll varannan vecka och det har ju verkligen gått sådär tyvärr för det är bra när vi har det. Torsdagsröjning vet jag inte om vi lyckats med en enda gång och det är väl samma med badhuset en gång per månad (tror vi varit där en gång).

Vi har dock fått upp en familjetavla och utvärderat lite smått. Vi har varit på skidresa och solresa är bokad.

Läsning. Inte läst så mycket tyvärr. Har en tendens att köpa och påbörja böcker men sen glömma bort dem. Målet är 30 böcker och med 9 lästa hittills ser det tufft ut. Däremot så har jag verkligen läst de recensionsexemplar jag beställt (ett kvar just nu tror jag).

Nörderi. Har jobbat men inte nördat på något annat sätt så vitt jag kan minnas. Jobbet låg på 56% men semester en vecka är 26% så helt ok siffror. Bloggar på josjos och lite trainalong har det blivit under våren.

Pyssel. Familjetröjorna! Lite kort till personalen på förskolan men utöver det inte mycket alls. Våren ser sådär ut här faktiskt. Har endast sytt familjetröjan till mig och pyssel med barnen har det varit rätt tunnsått med, precis som det där med att pyssla en kvart om dagen (haha). Ser att jag även tänkte virka, sticka eller brodera och det har verkligen inte blivit av.

Träning & hälsa. Träning? Riktigt uselt på träningsfronten fram till semestern där jag försöker lära mig stå på händer. Varit hos läkare och även röntgat nacken och fått remiss till sjukgymnast. Här kan man säga att det mesta blivit pannkaka faktiskt. Träning sådär, kost sådär, vikt sådär, sömn sådär och det enda jag skött mig med är behandlingar, någorlunda iaf.

Fokus 2014: januarifebruari, mars, april, maj
Fokus 2013
: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2012
januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december.Kommentera