Slumpad post: 25 år med körkort
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kusiner, brandbil och fotboll

| 2014-07-02, 22:44

Idag drog vi till kusinerna för att umgås och käka lunch. En stund var det utelek men mestadels satt de och spelade. De tre mindre spelar alla på paddor och hjälps åt på HayDay ibland. Vädret var helt ok idag även om det kom några regnskurar på morgonen.

På hemvägen körde vi via en rostskyddsfirma där farmor lämnade Baloo. Det tog inte många sekunder för grabbarna att upptäcka den gamla brandbilen som stod där och vi spenderade säkert 10 minuter med att titta in i den i alla möjliga skrymslen och vrår.

Väl hemma blev det paddspel, middag och fotboll i trädgården.

Dag 102 kommentarer to “Kusiner, brandbil och fotboll”

  1. Marie says:

    Oj vad stor Joel har blivit 🙂 ha en fortsatt skön semester!

Kommentera