Slumpad post: Joel o kylen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Wifi-telefon

| 2014-07-02, 22:04

När jag bytte jobb förra året så köpte jag loss jobbtelefonen mest för att jag kunde. Hade tänkt att jag skulle gå över till att bara ha en telefon men när jag var inne och frågade på en Telenorbutik hur man skrev över sitt privata nummer till Riada så tipsade säljaren om att jag borde behålla mitt privata abonnemang (79 kr/mån för fri surf). Så jag funderade lite och insåg att jobbtelefonen skulle ha 5 Gb som surfgräns och med tanke på att jag använder telefonen som dongel när vi reser och att jag synkar alla bilder jag har till molnet, så var beslutet enkelt.

nexusen fick en plats i min vardag. Använder den som dongel titt som tätt och även som Spotifymobil hos kund när jag sitter och jobbar.

Nu på semestern har vi insett att den är perfekt som wifi-telefon så vi har den på mest hela tiden och alla våra apparater (paddor och laptops, och även min jobbmobil faktiskt) kopplar upp till den. Funkar över all förväntan. Trots att vi är ute på landet där mottagningen förr var usel så går det snabbt att ladda ner spel till paddorna och mer än tre apparater kan vara uppkopplade samtidigt.

Så vi tackar Telenor för detta.



Kommentera