Slumpad post: På landet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ny kinesisk behandling

| 2014-07-24, 16:42

Körde lite morgongympa med Sanna som berättade att hon skulle gå på en ny typ av massage – tuina nästa vecka på stället hon går. De hade erbjudande nu som hon mejlade till mig och jag gick in och kollade. De hade tider idag så jag slog till och bokade.

Hon kände lite och frågade lite och rekommenderade akupunktur först och sen massage. Så jag la mig och blev nålad och fick sen ligga och halvslumra ett tag (oklart hur länge). Sen masserade hon. Hittade flera punkter som kändes och körde även en koppa på ryggen (inte som fick vara kvar ett tag som förra gången) utan hon drog runt den på ryggen. Skönt!

Känner mig nu rätt trött men det kan ju lika gärna bero på den galna värmen vi har.Kommentera