Slumpad post: Hemleverans
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gotthardt, Peter: Den brinnande borgen

| 2014-07-25, 22:31

den-brinnande-borgenBarnen dissade Bamse (som vi hittade i skåpet med plastbyttor idag by the way) och ville att jag skulle läsa tredje boken istället.

Sa att vi kunde läsa lika många kapitel som igår (dvs 7). När jag läst 7 var det superspännande så jag läste ett till, och ett till och insåg att det är 12 kapitel så lika bra att läsa hela. Det var som att uttala magiska ord för Simon sjönk ihop och slappnade av med ett leende. Så nu är det nog bestämt att vi helt enkelt läser en bok per kväll 🙂

Den här gillar jag extra mycket då hjälten den här gången är en tjej, och inte på något mesigt sätt utan som det ska vara.

Tycker uppbyggnaden på böckerna är bra. Det blir en intressant början, någon riddare ska iväg, den riddaren stöter på lite saker på vägen mot sitt mål, detta leder till att hen kommer lösningen närmare, upplösning och sen en lite ihopsamling på slutet.En kommentar to “Gotthardt, Peter: Den brinnande borgen”

  1. […] var det Riddare Valnöt som gav sig av på äventyr, och han träffade figurer från bok 2 och 3 vilket är roligt. På slutet dök det upp den som har huvudrollen i nästa bok så vitt vi kan […]

Kommentera