Slumpad post: Hundmässa
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Inlines

| 2014-07-25, 22:41

2014-07-25 21.55.38Härom dagen när vi var på vinden och tog fram fiskesakerna passade vi på att ta ner våra inlines oxå. Har nog inte åkt sen första sommaren här tror jag (8 år sen alltså). I förmiddags när jag tänkte testa räckte det med att jag stack ut näsan så insåg jag att det var för varmt, men nu på kvällen runt 10 när barnen hade somnat var det helt perfekt.

Insåg att skydden jag har är från när jag köpte inlines (rollerblades) för nästan exakt 20 år sen – halva mitt liv har gått sen dess!!

Nåja, det kändes inte som längesen (förutom att fötterna verkar ha växt…) utan rätt enkelt men framför allt så himla härligt! Åkte en vända och jag hoppas jag tar mig ut fler vändor!

Nostalgin blev inte mindre med tanke på det osvenska vädret 🙂Kommentera