Slumpad post: Besöksstatistik
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nässelfebern tillbaka

| 2014-09-09, 21:35

Tittar bakåt på bloggen och det är ju bara att inse att hösten verkar vara då jag får mina nässlor (de år de faktiskt har försvunnit). Förra hösten gjorde jag en sammanställning och jag kan ju när jag läser den inse att jag verkar falla i samma mönster varje höst.

  • Jag dricker juice igen (apelsin)
  • Jag har ätit lite müsli
  • Jag har nog smakat lite clementiner
  • Choklad kan jag väl erkänna att jag ätit lite, men det har jag under resten av året oxå
  • Sen en bubblare, messmör

Får sluta med dem alla för det tar alldeles för mycket energi att ha denna klåda, och framför allt oron i krippen och att jag sover sämre. Nästa höst ska jag nog lägga in en påminnelse att låta bli dessa saker.Kommentera