English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Återbesök på Gröna Lund

| 2014-09-11, 22:09

När vi var på Gröna Lund i juni så tyckte vi att det var rätt mycket folk. Vi tänkte åka vid skolstarten men orkade inte och sen i september så har de bara helgöppet, trodde jag. Så i tisdags sa Simon att hans dagiskompis Sebastion skulle till Grönan i övermorgon. Jag undrade om Simon sa rätt men vet att har väldans bra koll på dagar och tider och sånt så jag surfade in på deras webb och kollade. Mycket riktigt, öppet 15-22 på torsdag!

Så eftersom Joel fyllde år fick han välja på lekland eller Grönan (eller något annat). Valet var enkelt!

Vi kom dit precis när de öppnade och det var massor med folk där, och det verkade ha öppnat tidigare. Det visade sig ha varit något event och de flesta var på väg ut. Sen hade vi världens bästa eftermiddag/kväll.

Max 5 minuters väntan på ALLA attraktioner. Galet lyxigt och barnen sprang runt och runt för att åka samma sak flera gånger. Bläckfisken tre gånger i rad. Kvasten tror jag vi åkte över åtta gånger. Blå tåget, nyckelpigan, lyktan, tekopparna, elefanterna, lustiga huset (säkert fyra gånger), vilda musen, kättingflygaren och säkert någon mer jag glömt bort.

Vädret var underbart! Barnen hade t-shirt på sig ända tills vi åkte hem vid halv 8. Fantastiska vyer över Stockholm. Hade mer vår nya kamera (stöttålig och med handledsband så då vågade jag både fota och filma från diverse attrakationer).

Det är så här det ska vara på nöjesparker – ingen väntan bara underhållning! Joel hittade en kompis som hette Malte som han åkte lite saker med (Malte berättade att vi absolut inte fick rösta på Sverigedemokraterna och det lovade jag. Inte heller Miljöpartiet för de vill lägga ner Bromma Blocks).

Parkeringsautomaten har automatisk utcheckning och 14:53 när jag checkade in tyckte jag att jag tog i lite med 19:53 men det visade sig bli nästan exakt då vi åkte hem. Lättsomnad familj ikväll.

GrönanKommentera