Slumpad post: Svag röst
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Besök i skolan

| 2014-09-11, 22:02

Idag var det Joels födelsedag. Vi gick upp och sjöng för honom och gav honom presenter. Han hade nog hoppats på mer lego än han fick men var väääldigt nöjd med att få en hemnyckel.

Sen hade han önskat att jag skulle vara med i skolan så jag hade tagit ledigt och fick förmånen att följa med i fyra timmar (kort skoldag på tordsdagar). Svenska, musik och NO fick jag prova på. Otroligt underbar ålder på barn. Fick många nya vänner och har jobbat hårt på att lära mig alla namn i Joels klass (de bytte klasser från sexårs så bara 5 eller 6 från Joels klass är i den här klassen).

De hade ipad-lektion, (kör ASL – Att Skriva sig till Läsning) och jobbade med bokstaven S. Vissa elever (inte Joel dock) tyckte det fanns rätt roliga ord på S men det tyckte inte magistern. Musiken var underbar – över 60 barn som sjöng tillsammans.

Vill absolut hänga i skolan fler gånger vill jag lova!

En födelsedagKommentera