Slumpad post: Pokerface med citron
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Allt hänger samman

| 2014-10-06, 22:11

Ikväll gick jag på föreläsningen igen. Den här gången med både Nina och Sanna. Vi träffades vid Hötorget och käkade först och babblade om diverse saker i livet. Sen knallade vi till Clarion Sign där vi och 600 andra hade samlats för att lyssna på klokheter av Micael Dahlen.

Han inledde med att snacka om telefonerna och eftersom alla ändå håller på med dem så tyckte han att vi skulle skicka ett sms till någon som vi kanske tänkt på under dagen men sen glömt bort att höra av oss till. Så jag skickade till två viktiga personer i mitt liv.

Det var högt och lågt och en hel del klokheter. Jag skriver lite blandad lista på klokheter helt enkelt.

 • Djurgåtor (umgåsen, vägrenen, soppatorsken)
 • Allt har lett fram till det här.
 • Smörgåstårta
 • Så har det alltid varit -> VARFÖR? -> ? -> Gör på ett annat sätt
 • Fylla en burk med ditt forna jag. “Det var inte jag, det var burken!”
 • Vad ska folk tycka?
  • 5-8-sekundersregeln. Sen höjs insatserna rejält!
 • Lösgodis
  • 3 är tröskeln för “folk”
  • 5 är tröskeln för “alla”
 • 11 000 dagar. Det går fort. Slösa inte bort dem!
 • Skrynkligt papper – går aldrig att få det slätt igen.
 • Finns ingen som du, alla är unika!
 • Vad skulle hända om jag ställde mig upp och skrek?

Camera Uploads26Kommentera