Slumpad post: Älskade mamma!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hur man får trötta barn

| 2014-10-21, 20:11

Barnen vaknade vid sjuhugget (tror jag). De spelade padda ett tag tills vi orkade ta oss upp oxå för att gå och käka frukost. Sen stack John ut och sprang och jag hängde med barnen till poolen. De föredrog bebispoolen så vi lekte där ett tag, sen gick vi hem och körde ett träningspass på gräsmattan utanför oss. Inte så långt men det var roligt.

John var tillbaka och vi tog oss till andra sidan av komplexet där rutschkanorna ligger. Vi åkte varsin vända med barnen och sen råkade Joel komma under lite väl mycket så han vägrade åka mer. Vi gick hem istället. Bytte om och stack till lunchen.

Sen var vi vuxna vääääldigt trötta så vi vilade lite och barnen var fullt nöjda med sina paddor. Vid halv 3 gick vi och köpte några sandleksaker och tog bussen till stranden (typ 500 meter men joooobbigt att gå i sand) och efter typ 2,5 timme där så buss tillbaka. Nu var det tufft för två ovuxna i familjen.

De lyckades dock ladda om efter lite mys under täcke (för att återfå värmen) och lite paddspel. Middag och så lite lek i lekpark innan vi gick hem för tandborstning och läsning.

Nu sover barnen sen en timme tillbaka och John har just släkt för att sova (jag ska bara blogga…). Klockan är ju faktiskt 21:00.

T4

 Kommentera