Slumpad post: Ny telefon
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Stepán, Iva & Eltell, Camilla: Turkiet

| 2014-10-22, 20:39

turkiet-hemma-bra-men-borta-bastHemma bra men borta bäst. En resebok för barn – berättelser, fakta, tips och pyssel. Efter att vi läste den om kanarieöarna inför den resan så spanade jag in den här för ett bra tag sen, men den var tillfälligt slut. Så jag avvaktade. På Simonas releasfest så fanns den men “aningens” dyrare än på nätet så jag köpte den inte.

Så i fredags kröp jag till korset (eller snarare gick till den där gigantiska akademibokhandeln) och köpte den för det priset. Ångrar mig inte en sekund! Vi läste både fredag och lördag och barnen fantiserade.

De har med lite olika utflykter och barnen ville såklart testa alla. Särskilt den med restaurangen som ligger vid floden och de ibland släpper på vatten som flyter in över golvet (dit kan jag oxå tänka mig att åka!). Besök i mattaffär, smaka på diverse olika frukter, bada i hav och annat spännande.

Sen stort plus för att den tar upp om kultur och traditioner. Det finns lite olika ord i den men inget om uttal så det saknar jag såklart.

Barnen var helt klart laddade inför resan och boken fick följa med.Kommentera