Slumpad post: Bloggen "back to basics"
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

I mattaffären

| 2014-10-22, 20:54

Idag efter lunch och vila så tog vi taxi in till Side centrum. Barnen var exalterade och berättade att det minsann var första gången de åkte taxi. Där ser man!

Häftig väg in med gamla ruiner på båda sidor vägen men sen var själva centret väldigt turistigt men ändå en upplevelse.

Rätt snart gick vi förbi en mattaffär och barnen ville absolut gå in (inspirerade av boken vi läst där de fick smaka på äppelte).

Vi fick sitta i en soffa och visst fick vi äppelte (sen även påfyllning och även testa granatäppelte) och vi fick titta på mattor. Ullmattor och silkesmattor. Vi fick frågan om vad för matta vi ville ha, vår budget och storlek med mera.

Vi behöver förvisso en ny matta till vardagsrummet, men en matta för 22 000 kr kanske inte är vad vi faktiskt behöver. Efter nästan en timme (!!!) så gick vi ut, utan matta. Vi hävdade bestämt att vi behövde diskutera budget och behov.

Mattorna i silke var helt fantastiskt fina och de vet hur de ska visa dem, hur färgerna varierar beroende på vilket håll du tittar på dem.

Barnen älskade besöket – särskilt killen som visade mattorna och som busade med dem (för att ge oss chansen att diskutera givetvis) och skulle gärna gå dit varje dag. De gillade teet oxå och vill köpa med hem.

T5Kommentera