Slumpad post: Kallentoft, Mons: Midvinterblod
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Behandling

| 2014-10-27, 21:51

Bokade igår och idag var det dags:

Pasha Ritual

Peeling + Foam Washing
Deep Tissue Massage

I väntan på att det skulle bli jag satt jag i en ångbastu med någon form av eucalyptus eller liknande. Skönt!

Sen var det dags att kliva in i rummet och lägga mig på ett marmorbord (typ). Bikinitrosor på och sen hällde kvinnan varmt vatten och började skrubba. Sandpapper över hela kroppen kändes det som, på gränsen till smärtsamt och jag oroade mig lite för hur min hud skulle se ut. Fram och baksida och sen var det dags för skum. Otroligt skön känsla! Lite snabbmassage under intvålningen oxå. Skönt!

Fick ställa mig upp för att sen sköljas av och helt plötsligt tittar hon på mig med en skopa i handen och säger “Are you ready?”. Hinner inte tänka utan säger såklart Yes. Varpå jag får en skopa iskallt vatten över mig. Sen kom det varmt vatten igen.

Första delen klar och jag får slå mig ner och vila. Skön känsla i hela kroppen!

Sen blev jag hämtad av en annan kvinna och det var dags för massage. Påminnde lite om den kinesiska massagen jag fick för 2,5 år sen.

Skönt! Funderade lite på om hon skulle märka min nacke, bröstrygg och nedre rygg. I slutet så fick jag slappna av själv i mörkret och när hon kom tillbaka var killen som ansvarar för stället med och tolkade. Mycket riktigt så hade hon hittat alla mina ömma punkter och rekommenderade två behandlingar till, fast då en annan blandning. Tackade ja så nu blir det både onsdag och fredag.

Ska bli mycket intressant att se om det hjälper!Kommentera