Slumpad post: Några burkar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Adventspynt

| 2014-11-23, 22:50

Eftersom vi inte kan pynta nästa helg så slog vi till idag. Tog ner alla lådor med julsaker från vinden och jag och Simon gick igenom. Sen kom Joel hem (han och John körde hem Elvira och shoppade lite) och då lekte de massor med julsakerna. Jag passade på att hänga upp och ställa ut allt som ska användas. Alla gardiner byttes dessutom ut (plus bonusen att jag har hunnit tvätta dem).

Barnen fick själva välja och sen strök de sina gardiner dessutom (hårt övervakade dock).

Det som har med gran och sånt pynt att göra fick åka upp på vinden igen.

Igår hann vi gå igenom alla ljus vi har (barnen lekte massor med dem så jag passade på att rensa ur medicinlådor och sånt), plus att de fick lite saker som jag köpte på IKEA som de pysslade med. Vi provade även julmust för första gången i år.

Nu är vi redo för adventsmörkret!

Camera Uploads34Kommentera