Slumpad post: Vilken figur i Narnia?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Minnen

| 2014-11-24, 8:50

Min vän Karin gick ju bort i september. I min vardag före det tänkte jag inte så ofta på henne, trodde jag. Men jag inser nu att hon fanns där. På facebook, på instagram, på bloggen  och lite här och var.

Jag tittar ibland tillbaka på mina bilder på instagram och det svider till i hjärtat lite när jag ser att hon har gillat eller kommenterat. Brukar då gå till hennes bilder. Ibland hittar jag någon som jag inte redan gillar och gillar den. Följer även hennes yngsta dotter och via det får jag påminnelser.

Lite då och då hittar jag en gammal bloggpost hon har kommenterat och det svider till lite i hjärtat.

Tittade tillbaka på lite bilder från när jag pluggade (barnen ville se när jag var med i forsränningen i Uppsala) och hittade bilder med Karin. Så otroligt avlägset, men ändå så nära på något sätt.

Varje gång det svider till i hjärtat tänker jag lite mer på alla nära och inser vikten av att vara här och nu.2 kommentarer to “Minnen”

  1. Nina says:

    Kram

Kommentera