Slumpad post: Nya rutiner - på fejan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vaknade upp

| 2014-12-09, 21:19

Igår var jag helt sänkt. Lyckades jobba någon timme hemifrån men sov mest. Idag tog jag mig till jobbet. Satt på förmiddagen och funderade på hur tusan jag skulle klara mig hela dagen. Var såååå trött.

Så tog jag en vända och en stund senare piggnade jag till och hjärnan kom tillbaka. Då insåg jag att det troligen var min allergi. Jag drack en del juice i lördags, och igår och imorse hade jag en hel del nässelfeber på axel/rygg. Juice är ju en av sakerna jag misstänkt länge. När jag tagit antihistamin tidigare så har jag blivit lika trött (och lite apatisk) vilket jag var igår.

Idag vaknade jag upp som ur en koma (minns känslan från när jag testade tavegyl för många år sen) och myntet trillade ner. Säkert är det därför jag varit väldigt trött under hösten.

Så nu fick jag lite energi att ta tag i mina undersökningar av vad jag tål och inte tål!

(sen är jag rätt trött ändå nu på kvällen men normalt trött)Kommentera