Slumpad post: Amerikanska blåbär
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hur gick det med fokus 2014

| 2014-12-31, 8:25

Ja hur gick det med fokus 2014?

Familj
Vi var bra på att köra familjens dag före skolplikten slog till, men sen… Utflykter i vardagen har vi nog inte pallat med så mycket. Familjetavla har vi fått till, men ska förbättra vid tillfälle. Solresa och skidresa fick vi till. Städerska har vi fortsatt med.

Skärmfri kväll försvann om intet rätt direkt (undrar varför egentligen?) men vi införde spelveckor vilket har varit otroligt bra. En vecka spel, en vecka utan spel (på skärm). Torsdagsröjning vet jag inte om vi någonsin kom igång med. Badhuset har vi sett ett par gånger bara.

Vi gjorde lite aktiviter var för sig med barnen i somras vilket var uppskattat av alla.

Läsning
Här vet jag inte vad som hände. Gick bra fram till september. Jag har dock varit stenhård med recensionsexemplar! Läst klart, nja… Har skippat att läsa helt och hållet efter sommaren och det var nog inte riktigt tanken.

Nörderi
Appar – här har jag hjälpt till med några få översättning. Bloggat har jag gjort på josjos men i övrigt inte så mycket, men är nöjd med det. Och jobbmässigt har det varit rätt ok. Kanske lite väl mycket att hämta ikapp på kvällen hemma ibland. Vi har haft ett par trainalongs – rätt lagom nivå.

Pyssel
Här har jag verkligen inte orkat så målen snackar vi inte ens om här. Jag har sytt mössor och inte så mycket annat.

Träning & hälsa
Här är det nästan bara att garva. Jösses vad dåligt det gått. Hälften av min träning under året på Funbeat var Kungsberget och Åre (dvs skidåkning). Gjort små försök att komma igång men inget som har varit bestående. Kosten går sådär eftersom ingen annan i familjen gillar grönsaker så mycket. Är jag med och lagar maten försöker jag få till så mycket det går (iaf småsnacks på bordet i form av grönsaker). Vikt är nog som tidigare. Sömn blir det inte 7 timmar per natt tyvärr. Har varit på några behandlingar men inte varannan månad som jag planerade.

Tidigare inlägg: 20132012


Kommentera