Slumpad post: Saker att ha med
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En dag i stan

| 2015-01-05, 23:56

Tidigt i höstas bokade jag och Sanna biljeter till Trollkarlen från OZ på Maximteatern. Idag var det dags!

13:00 började det men vi åkte in tidigare för att gå på Kulturhuset och även käka lunch där. Väl där (strax efter 10) så visade det sig att de öppnade först 11. Vi tog en sväng till Kungsan och hittade en snöhög och vips hade tiden gått så vi kunde gå tillbaka. Vissa delar öppnade dock först 12 så vi fick vandra runt lite för att hitta rätt (bra med motion i trappor har vi hört).

Härlig utsikt från plan 5 ska erkännas och barnen skötte sig fint. Sen tog vi en sväng till ica för att köpa godis på väg till teatern.

Vi hade platser på första raden vilket var både bra och inte bra. Bra för att man verkligen kommer nära och ser minspel och sånt, men lite mindre bra för barnen (korta) och man missar lite helhet. Nöjda var vi i alla fall. Duktig ensemble och rolig uppsättning. En del riktat till de vuxna i publiken vilket alltid är uppskattat.

Hemresan hade gärna fått gå lite fortare (sex trötta personer), men vi kom hem till slut utan missöden.

Jag köpte cd-skiva med musiken och barnen lyssnade igenom två varv innan de kom på att de ju ville spela Harry Potter på wii.

Camera Uploads44Kommentera