English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fotokalendrar

| 2015-01-05, 22:59

För en vecka sen bestämde jag mig för att skippa kalenderar i år. Kändes övermäktigt att glo igenom över 10 000 bilder och välja ut 12 olika. Sa det till John och han sa att han säkert kunde kolla vid tillfälle.

Men så satt jag här och orkade inte göra något, och började kolla igenom. Gick rätt snabbt att välja ut de som jag gillar, eller som representerar månaden på ett bra sätt. Förra året valde vi bara 12 bilder och delade ut bland månaderna men jag gillade aldrig det riktigt så i år är bilden för mars från mars.

Vips en dag senare hade jag gått igenom alla bilder och valt ut 100 bilder. Så idag bara bestämde jag mig för att göra det (hade rabattkoder som går ut imorgon…) och det gick rätt enkelt att välja ut en för varje månad.

Nu är de beställda, och övriga i familjen har godkänt bilderna.

Just do it!3 kommentarer to “Fotokalendrar”

 1. Sandra says:

  100 bilder e det inte bara 12 månader!?

  • Sue says:

   Ah, ser att texten blev väldigt otydlig. Har förtydligat lite nu. Av de 100 valde jag sen ut en för varje månad. Enklare att välja från 100 (där 1/12 är från rätt månad) än från x antal tusen…

 2. Sue says:

  Och idag är båda klara och skickas. Snabbt jobbat!

Kommentera