Slumpad post: Snabbare kabel
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tolv stycken

| 2015-01-31, 22:30

Ikväll när jag fixade med tvätten fick jag en dipp. Tänkte av någon anledning lite extra på mamma och grät en sväng. Pratade lite med barnen om det när jag läst kvällens Harry.

Berättade att kärlek och närhet är något av det viktigaste som finns (nämde att man sett på spädbarn som inte fick närhet att de inte mådde bra till exempel). Så frågade jag om de hade tänkt på hur många som älskade dem. Joel började fundera och nämnde ett gäng. När han var klar tog Simon till orda.

– Tolv stycken är det som älskar mig, säger Simon bestämt och börjar radda upp dem.

Han radar upp alla kompisarna på förskolan, plus personalen och några till. Sen börjar jag påminna honom om personer han glömt ta med i sin lista. Vet inte hur många vi landade på till slut för dem båda men det är ett gäng. Vilken härlig känsla!En kommentar to “Tolv stycken”

  1. […]  var en sådär bra dag (till skillnad från gårdagen). Vi har röjt och fixat och John tog Joel till trampolinträningen så jag och Simon fick en soft […]

Kommentera