Slumpad post: Ghostbusters
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Monument Valley

| 2015-02-03, 20:37

Monument valleyTror det var Johns kollega eller om jag hittade den via någon blogg (för den finns inte hos pappasappar). Monument Valley heter den iaf och oj vilken härlig utmaning det är. Laddade ner den förra veckan då det var spelfritt så igår var första dagen vi alla kunde testa den. Simon gillade skarpt. Jag hade faktiskt köpt den till min platta oxå så idag efter middagen satte vi oss alla i soffan (John sov dock) och spelade.

Det gäller verkligen att kunna se saker ur nya vinklar och perspektiv. Galet häftigt! Tänka nytt. Vi hjälptes åt och det var mer än en gång som jag fick be barnen hjälpa mig då jag kört fast. Sen hjälpte jag dem oxå så det var ett givande och tagande (eller fående). 10 banor var grunddelen och jag hann igenom dem idag (hade spelat kanske hälften igår), och köpte direkt del 2…Kommentera