Slumpad post: Pepparkakor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Det där med läxor

| 2015-02-12, 21:40

Ja efter den första läxan så kom det igår hem fler och jag kan ju lugnt säga att jag tycker det var bättre utan.

Kombon trött förälder och trött barn blir sällan bra när man ska göra saker den ena inte kan. Igår blev det mer eller mindre katastrof och tankarna om att läxor faktiskt inte är obligatoriska smög sig på.

Ikväll tittade jag på Pernilla Alm på urplay och känner igen mycket i det hon säger (tankarna på hur de som har föräldrar som inte kan hjälpa tex). Ska nog gå och lägga mig och läsa klart hennes bok.4 kommentarer to “Det där med läxor”

  1. Pernilla says:

    Det tycker jag att du ska! 🙂

  2. Sandra says:

    Så skönt med stora barn…saknar inte läxträsket…här har det smällts dörrar, gråtits tårar, knäcktslinjaler och rivits räknehäften…. fröken godkände inte mammas liggandestolen räkning utan kidzen skulle absolut räkna på något annat konstigt huvudräkningssätt som de ej redde ut o jag ej fattade heller…till slut blev det arga lappen från en frustrerad mamma…..” Huvudsaken är väl att de räknar ut talet Rätt!? ..om inte lär barnen hur de ska göra då för jag kan inte”…..efter det blev liggande stolen godkänd

Kommentera