Slumpad post: Vår hall
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Norrut

| 2015-02-25, 21:21

Idag höll jag kurs 8-12 sen skulle övriga hämta upp mig vid korsningen Sveavägen och Odengatan. De ringde dock strax efter 12 och John berättade att de var lite oense om hur många gosedjur som skulle få följa med till Hassela. Jag ringde Joel på mammas gamla telefon som han hade där han satt inlåst i bilen (han hade alltså låst själv varje gång John låste upp). Frågade om de inte kom snart och så pratade vi lite om att man faktiskt inte kan ha bilen full med gosedjur. Det slutade med att han skrek “Okej då!” och så sa det klick.

Efter ett tag ringde jag igen och då hade de precis packat om lite och var på väg. Sen gick det som tåget. Stannade i Arlanda stad och åt på nått hak där (barnen vägrar MacDonalds) och shoppade lite. Sen körde John resten och jag läste två kapitel av Harry Potter (del 4) och så lyssnade vi på soundtracket till Häxan från Oz som vi var på i januari. Vips var vi framme i Hudiksvall vid hotellet Glada Hudik. Checkade in och körde ner på stan för att hitta middagsställe. Insåg att vi borde frågat… men så hittade vi en texmex (typ) och gick in.

Vi var där en timme ungefär tror jag och hela familjen skötte sig exemplariskt. Skalade jordnötter, åt tortillachips, åt lite huvudrätt (vuxna åt mest) och efterrätt, och drack lite oxå. Vilken känsla! Inte en grej hände som störde de som satt vid borden intill. Inget gnäll (inte ens från oss vuxna). Vi gick därifrån mycket mätte och belåtna.

Nu har vi tittat på Skidstudion från Falun (VM-guld!!!!) och så har grabbarna i familjen just somnat. Tystnaden är rätt skön.

Camera Uploads from John (1)Kommentera