Slumpad post: När lusten faller på
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hemresa

| 2015-03-01, 22:34

HasselaIdag var det dags att lämna Hassela så vi packade in allt i bilen runt frukost och tänkte spendera förmiddagen i backen. Joels skidåkningsenergi var dock slut så efter två åk parkerade vi oss på en bänk istället. Det dök upp fler och fler från gänget så de flesta spelade spel fram till lunch istället. Vi åt, och sen tog vi ett sista bad i bassängen för att sen sätta oss i bilen och brumma söderut.

Vi fick på två ställen köa lite i trafiken, den första ett par mil före Gävle och vi gissar att det var för att det blev för många bilar helt enkelt (många 08:or på väg hem) för det var där en del Åre-trafik dyker upp (Åre med flera). Sen vid Arlanda och då fick vi lite hicka om det skulle fortsätta så ända till Stockholm men det var en bärgning på gång och sen flöt det fint ända hem.

Lite sura miner vid inpackningen men sen var det frid och fröjd och just nu väntar jag på tvättmaskin nr 2 för att sen gå och sova. Hyfsat utvilad faktiskt!Kommentera