Slumpad post: Kalas på Kaatach
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

När det är städat

| 2015-03-02, 20:44

Idag hängde Joel med Jonathan och William hem. Simon och Havanna ville leka så hon hängde med hit. Kvar var jag. Huset var nystädat och jag vilade en kort stund och satte sen fart. Skulle ta ut något från kylskåpet och insåg att grönsaks- och 2015-03-02 17.07.46fruktlådorna behövde en rensning. Tog ut dem och hittade ett gäng citroner och kom på att jag skulle göra lite citronsaft. Började leta efter pressen men hittade inte. Drog ut en låda i köket där vi har bland annat slickepottar och blev lite galen på röran så jag städade den, och hinken vi har övriga slevar och sånt i.

Sen fick jag backa för att kunna laga mat. Röja klart i grönsakslådorna och så. Men någon citruspress hittade jag inte så citronerna är kvar till en annan dag.

Kände mig vääääldigt nöjd när jag röjt sådär bara. Misstänker att det var för att det var så undanplockat överallt, och rent. (eller så var det för att jag inte orkade ta tag i boupptäckningen…)

Vi har inte heller längre 8 slickepottar…Kommentera