Slumpad post: Autogiro...
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Läskväll

| 2015-03-11, 21:20

Då vi inte kunde spela Harry Potter så läste vi istället. Imorse hann vi nämligen inte läsa ut kapitlet vi påbörjade så när vi kom hem vid halv 5 föreslog jag att vi skulle läsa klart det före vi jag fixade middag.

Så råkade John komma rätt lämpligt och kunde fixa maten. Vi fortsatte sitta i soffan och läsa Harry Potter och när maten var klar var det rätt spännande så vi fortsatte läsa med lite ätpauser för mig.

Efter middagen flyttade vi tillbaka till soffan och vips var klockan läggdags så då pausade vi och när pyjamas var på och tänder borstade så la vi oss i sängen och läste ett sista kapitel (så nu har vi läst mer än halva fjärde boken).

Idag orkade Simon dessutom hålla sig vaken hela kapitlet (han har somnat mitt i läsningen tre dagar i rad).

Vilken härlig historia den där Harry Potter är. Eller härlig, rätt läskig iofs, men klart underhållande.Kommentera