Slumpad post: Komma ihåg
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Imponerande

| 2015-03-12, 23:01

Första delen i schlagerveckan – musikalen Livet är en schlager. Jag hade lurat med Jennie, Sanna och Nina och först igår kväll insåg vi att den faktisktt var över 3 timmar lång (började halv 8) så det blev lite nattsudd.

Ingen av oss hade särskilt bra koll på vilka som var med. Tyckte jag kände igen Helen Sjöholm iaf och sen några kvinnor som jag inte minns namnet på, och självklart fantastiska Johan Glans, plus någon till.

Vem som spelade Candy såg jag inte. Så sa Nina i pausen att det var Peter Jöback och jag var helt säker på att hon var ute och cyklade. Kollade lite extra efter pausen, och hon hade rätt (såklart).

Det var helt suveränt. Vi skrattade så vi grät, vi grät några tårar och satt hänförda av historien och sången. Att det sen utspelade sig i Skarpnäck gjorde ju att tre av fyra i sällskapet kände sig hemma. Grundhistorien är egentligen rätt fin och det blir så nära känslorna att man nästan hade svårt att tänka att det var en historia och inte på riktigt, eftersom det i historien ingick en publik (spelad av oss typ). Klart sevärd och tre timmar mer eller mindre swishade förbi.

Camera Uploads58Kommentera